El sistema ARC (sistema d’Anàlisi Restaurador Corporal) va ser creat pel terapeuta Antoni Munné. Basant-se en els principis de la fisioterapeuta francesa Françoise Mézières, el sistema ARC s’ha enriquit amb l’extraordinària experiència del seu creador i amb la dels nombrosos professionals que l’apliquen. Gràcies a les seves investigacions i estudis s’ha creat un sistema terapèutic que ens permet tornar al cos, de manera eficaç i senzilla, la seva forma original, un bon to muscular i l’adequat moviment de les articulacions, recuperant també  l’harmonia emocional.

 

A més, el sistema ARC no només fa possible que recuperem l’equilibri físic i emocional, també aprenem a modificar aquells hàbits que ens perjudiquen i ens provoquen tensions musculars, deformacions òssies i dolor. D’aquesta manera, el sistema ARC ens ajuda a minimitzar l’impacte d’aquestes rutines negatives, de vegades inevitables, en el nostre cos.

 

Els professionals del sistema ARC, al contrari que en altres moltes teràpies, analitzen globalment a la persona (des dels seus hàbits al seu entorn social i mediambiental) per determinar les causes de les lesions i del dolor, perquè només esbrinant-les és possible resoldre els trastorns corporals. Després, el terapeuta aplica el tractament més adequat per solucionar-los i restaurar l’equilibri corporal i emocional.

 

 

El sistema ARC engloba quatre mètodes:

Microgimnàstica

Massatge Restaurador Corporal

Gravitoteràpia

Micromassatge

Tots combinen el treball corporal, en base a unes propostes senzilles per recuperar l’equilibri físic i emocional, amb l’educació corporal, que ens ajuda a modificar hàbits incorrectes que perjudiquen el nostre benestar.

Segueix-nos

Carrer de gràcia núm. 91
08201 Sabadell
937251514

Matins: de dilluns a divendres de 10h a 12h

Tardes: de dilluns a divendres de 17h a 20h