Massatge restaurador corporal

 

 

 

 

El Massatge Restaurador Corporal és un mètode terapèutic especialitzat englobat dins del Sistema ARC que permet, mitjançant manipulacions específiques i postures precises d’estirament global de la Cadena Muscular Posterior i les seves cadenes complementàries, corregir disfuncions i recuperar la morfologia original de la persona.

El Massatge Restaurador Corporal no només elimina el símptoma, sinó que també en localitza l’origen. Per assolir aquest objectiu cal la participació activa (atenció, respiració, moviments…) de la persona que rep el tractament.

Com a conseqüència del treball conjunt desenvolupat pel client i pel terapeuta, podem desbloquejar les estructures corporals internes, eliminar les disfuncions més arrelades i restablir l’energia a l’organisme.

 

 

APLICACIONS

Qualsevol de les situacions assenyalades en l’apartat de la Microgimnàstica, aguditzades o davant la presència de forta espasticitat, és susceptible de justificar un treball d’incidència més local, dins la totalitat, que intensifiqui l’efecte terapèutic del tractament ARC:

· Ciàtiques

· Artràlgies escapulohumerals o espatlla dolorosa

· Radiculàlgies

· Artritis

· Hèrnies discals, protrusions discals, pinçaments invalidants…

· Epicondilitis, epitrocleitis.

· Osteopatia del pubis

· Síndrome del túnel carpià

· Luxacions i subluxacions articulars

· Esquinços i distensions

· Fascitis plantar, esperó calcani

· Simptomatologia varia relacionada amb quadres d’ansietat: ofecs, pressió precordial, parestèsies, bolus histèric, gastritis… sempre amb l’ajuda interdisciplinar d’altres tractaments col.laboradors.

Segueix-nos

Carrer de gràcia núm. 91
08201 Sabadell
937251514

Matins: de dilluns a divendres de 10h a 12h

Tardes: de dilluns a divendres de 17h a 20h