Micromassatge

 

 

 

 

Treball de massatge molt minuciós (extensió del massatge restaurador corporal) aplicat amb les mans a regions molt concretes del cos i destinat a retornar l’equilibri perdut:

· Crani, en el pol superior -zona encefàlica i facial-

· Sacre i còccix, en el pol inferior.

 

La caixa òssia cranial està formada per segments individuals connectats entre sí per unions, anomenades sutures, que han de mantenir certa flexibilitat i moviment.

Els espais aeris de les cavitats oculars, nasals, auditives, bucal i l’articulació temporo-mandibular necessiten del seu espai i estar lliures de tensions musculars per, d’aquesta manera, reequilibrar disfuncions tals com la miopia, problemes d’ortodòncia, sinusitis, ronquera, artrosi mandibular…

El sacre i el còccix han de facilitar el correcte equilibri que auguri una existència saludable i feliç a la mare gestant, en concret, un bon embaràs i una comunicació adequada amb el fetus.

Mitjançant el micromassatge i a través del teixit conjuntiu, es van flexibilitzant totes les estructures, sempre amb la col·laboració del client. S’aplica a zones molt sensibles i íntimes, relacionades amb sentiments profunds i, per tant, afavoreix la recuperació corporal i psicoemocional de l’individu.

 

Aplicacions

Útil davant:

· Desviacions de còccix

· Sacràlgies, sacroilitis i radiculàlgies sacres

· Desviacions del tabic nasal

· Ronquera

· Sinusitis

· Problemes a l’articulació temporo-mandibular (bruxisme, artrosi…)

· Mala posició dental i/o del paladar

· Acúfens

· Cicatrius, per petites que siguin, accidentals o post quirúrgiques

Segueix-nos

Carrer de gràcia núm. 91
08201 Sabadell
937251514

Matins: de dilluns a divendres de 10h a 12h

Tardes: de dilluns a divendres de 17h a 20h